В кінці лютого на Закарпатті стартує Тиждень угорських страв

Тиждень угорських страв обіцяють закарпатцям та туристам уже незабаром. Традиційні смаколики держави-сусідки зможе скуштувати кожен охочий у ресторанах області за півціни

, розповіла заступник голови Закарпатської угорської туристичної ради Шарлота Чізмар.

Тиждень угорської кухні проводять вже всьоме. Стартує він перед великим постом, 28 лютого. Наразі на участь у акції зголосилося 22 ресторани області. Відвідувачів чекатиме спеціальне меню. Кажуть, буде багато десертів. Знижку обіцяють в перший день акції – 50%, в інші – 25% від вартості. Ресторатори кажуть, не вперше беруть участь у подібних заходах. Запевняють: відвідувачам угорська кухня до вподоби. А для місцевих підприємців це хороша нагода розказати про свій заклад.

Організатори ведуть перемовини і з іншими закладами. Мають сподівання розширити список ресторанів та садиб. Повний перелік обіцяють публічно висвітлили у соцмережах. А для тих, хто спробує угорську кухню за півціни, обіцяють ще й цікаві подарунки.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + two =