У Мукачеві підбили підсумки фестивалю «Червене вино 2018

Фестиваль «Червене вино» було започатковано ще в 1995 році. І, звичайно, за 23 роки свого існування він змінився, десь вдосконалився, а десь однаково потрібно допрацювати. Говорячи про найбільші досягнення за останні роки організатори називають перенесення місця проведення заходу з центральної частини міста у парк. Цьогоріч у фестивалі взяло участь більше 40-ка виноробів. А в середньому кожен будиночок продав біля 3 тисяч літрів вина. Щодо кількості відвідувачів то організатори кажуть,що вона рекордна.  Поговорили на зустрічі і про переможців фестивалю. Дегустаційна комісія ще в неділю назвала їхні імена – Василь Анталовський, Карл Шош, Василь Паук та Руслан Орос. Голова спілки приватних виноградарів та виноробів Закарпаття Олександр Ковач наголосив на прозорості конкурсу та якості продукту. Цього року на фестивалі була окремо облаштована фуд-зона і всі охочі мали змогу посмакувати як традиційними для наших фестивалів шашликами так і іншими продуктами закарпатських виробників – сирами, медом та іншими. Щодо статистичної інформації – скільки чого з’їли, скільки чого випили то наразі вона відсутня. З приводу планів на наступний рік. Загалом організатори задоволені і переконані, що Червене вино найкращий винний фестиваль в Україні. Єдине на що б хотілося звернути увагу. Паралельно з Мукачевом аналогічний захід проходив в Ужгороді, в якому участь підприємці та винороби брали безкоштовно. 2 масштабні події на відстані 40 –ка кілометрів одна від одної це добре, проте у нас чомусь у новорічно-різдвяний період  у краї загалом,і в Мукачеві зокрема, не проходить абсолютно нічого!  У наших наступних випусках новин ми розкажемо більше про туристичний сезон 2017

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − sixteen =