Тиждень угорських страв

Боб- гуляш, бо грач, папріка та токайське вино. З цими продуктами у більшості туристів асоціюється угорська кухня. Скуштувати ці та інші страви закарпатці та гості краю зможуть упровдож кількох днів у ресторанних закладах зі значною знижкою. «Тиждень угорських страв» стратував 8 лютого. У перший день фесту , так званий «Жирний четвер» відвідувачі зможуть посмакувати угорськиим стравами за півціни, а решту днів за 25% – ою знижкою. Гастрономічний туризм вже досить давно став одзинкою області, каже органзатор акцїї Шарлотта Чізмар. Підтримує захід і Угорщина. Уповноважений уряду країни –сусідки переконаний, такі заходи популяризують не лише кухню сусідніх країн а і їхню культуру. Участь у фестивалі зголосилися взяти більше 20 –ти готельно-ресторанних комплексів, винні погреби, корчми, сільські садиби з Ужгородського, Мукачівського Берегівського та Виноградівського районів. Власники закладів кажуть, їхня мета – не отримати прибутки, а популяризувати угорську кухню та знайти нових клієнтів.Триватиме тиждень угорських страв до 11-го лютого.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × one =