«Смачна розмова» з Павлом Лукачем

Оцінювати  сьогоднішню страву буде Павло Лукач – завідувач кардіохірургічного відділення Закарпатського обласного клінічного кардіодиспансеру. Провідного лікаря із Закарпаття знають далеко за межами нашої країни, адже медик врятував вже не одне життя провівши надскладні операції. Про те звідки у молодого лікаря стільки досвіду, про особисте життя та життєві будні далі у «Смачній розмові». А на кухні «Вишневого саду» тим часом почали готувати головний компонент страви – яйця-пашот. Продукт ми поставили у сувід. Там він має варитися протягом півтори години. І ось ми підсмажуємо грінки на грилі до золотистої скоринки. На кухні робота в самому розпалі, а в залі ресторану у спокійній невимушеній атмосфері Павло Лукач розповідає про робочі будні та про свої шкідливі звички. На кухні «Вишневого саду» страва вже майже готова. Куряче м’ясо ми підсмажили на пательні. Залишилося тільки скласти все докупи, прикрасити страву і подавати до столу.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 3 =