Понад 50 видів голубців пропонували на фестивалі у Великому Бичкові

У Великому Бичкові у цю неділю, 5 серпня, відзначили 645-ту річницю із дня заснування селища та провели гастрономічний фестиваль «Бичківські голубці».Фестиваль проводять раз на 2 роки, і у 2018 році для гостей свята так масово голубці готують вже вчетверте.

Господині, які готували голубці для фестивалю, розповідають, що справу цю дуже люблять, а для гостей представили більше 50 видів – класичні голубці, з шкварками, грибами, весільні, у хроновому та виноградному листі, голубці з чорносливом, з локшиною, морквою «по-корейськи» та навіть солодкі. Дегустація голубців для всіх була безкоштовною. Гості фесту розповідають, що захід їх приємно вразив та здивував, раніше і гадки не мали про те, що голубці можна приготувати із більше ніж півсотнею видів начинок. Відтак планують повертатися сюди на кожен фестиваль, адже у Великому Бичкові можна смачно поїсти та познайомитися із українськими традиціями.

Під час офіційного відкриття тутешніх мешканців нагородили за вагомий внесок у розвиток селища та передали вітання і від імені народного депутата України Василя Петьовки – місцевим жителям вручили грамоти та подяки.

Про автора

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × four =