Понад 50 видів голубців пропонували на фестивалі у Великому Бичкові

У Великому Бичкові у цю неділю, 5 серпня, відзначили 645-ту річницю із дня заснування селища та провели гастрономічний фестиваль «Бичківські голубці».

Фестиваль проводять раз на 2 роки, у 2018 для гостей свята так масово голубці готують вже вчетверте. Під час офіційного відкриття місцевих мешканців нагородили за вагомі внески у розвиток селища, вітання передали і від імені народного депутата України Василя Петьовки.

Господині, які готували голубці для фестивалю, розповідають, справу цю дуже люблять, а для гостей представили більше 50 видів: класичні голубці, з шкварками, грибами, весільні, у хроновому та виноградному листях, голубці з чорносливом, з локшиною, морквою по-корейськи та навіть солодкі. Дегустація голубців для всіх була безкоштовною. Учасники фестивалю кажуть, основна мета – нагодувати гостей.

Гості фесту розповідають: захід їх приємно вразив та здивував, раніше і гадки не мали, що голубці можна приготувати із більше ніж півсотнею видів начинок. Відтак планують повертатися сюди на кожен фестиваль, адже у Великому Бичкові можна смачно поїсти і познайомитися із українськими традиціями.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

six + seventeen =