Двоє нетверезих водіїв на Закарпатті потрапили у ДТП

За день на Закарпатті двоє нетверезих водіїв потрапили у ДТП, повідомляє відділ комунікації полііції Закарпатської області.

У селі Мирча Великоберезнянського району учора ввечері мікроавтобус марки «Меrсеdеs Vіtо» зіткнувся з деревом. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій іномарки, житель Великого Березного, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення. Драгер виявив у водія 1,87 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

Ще одна ДТП сталася зранку в селі Туриця Перечинського району. Житель села Туря Ремета, керуючи в стані алкогольного сп’яніння незареєстрованим мотоциклом марки «Delux», не впорався з керуванням і врізався в огорожу будинку. Потерпілого доставили до лікарні, але від проходження медосвідування на стан сп’яніння він відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

Про автора

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 15 =