Єпископа УПЦ КП Варсонофія нагородили грамотою Верховної Ради

Єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія нагородили грамотою Верховної Ради України. Вручив відзнаку безпосередньо ініціатор нагородження єпископа – народний депутат України Роберт Горват.

Як повідомляє прес-служба Закарпатської єпархії, грамоту єпископу Варсонофію Роберт Горват вручив минулого тижня під час особистої зустрічі. Повідомляється, що єпископ нагороджений парламентською відзнакою за вагомий особистий внесок у розвиток духовності українського народу, піднесення соціальної ролі Української Православної Церкви Київського Патріархату серед військовослужбовців, активну пастирську і волонтерську діяльність.

Під час зустрічі єпископ Варсонофій подякував Роберту Івановичу, а в його лиці українському парламенту за Грамоту, та у свою чергу передав депутату Подяку від воїнів зі 128-ї ОГШБ Закарпаття за допомогу та підтримку у виконанні завдань щодо забезпечення національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України в рамках виконання бойових завдань в зоні проведення ООС на території Донецької та Луганської областей.

Про автора

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × three =