Результати позачергової сесії Мукачівської райради

Під час засідання позачергової сесії Мукачівської районної ради депутати заслухали звіт голови районної адміністрації Сергія Гайдая щодо критичної ситуації із ремонтом доріг в районі. 20 депутатів визнали роботу голови РДА в цьому напрямку незадовільною.

З нового року дороги Мукачівського району передали на баланс районної адміністрації. Ще у березні з області Мукачівському району виділили 18 мільйонів 800 тисяч гривень на ремонт доріг. З них 5,3 млн. грн. мали піти на поточні ремонти, а понад 15 мільйонів – на капітальні. З бюджету району мали виділити ще 1 млн. 800 тис. грн., щоб зробити проектно-кошторисні документації. Натомість у Мукачівському районі досі не проведено жодного тендеру та не проводяться ремонти шляхів.

11 липня Мукачівська районна рада отримала лист від голови обласної адміністрації Геннадія Москаля, в якому йшлося про те, що потрібно скликати позачергову районної ради та заслухати звіт щодо ремонту та утримання доріг Мукачівського району. Сьогодні, 17 липня, позачергова сесія відбулась.

Заслухавши звіт голови Мукачівської районної державної адміністрації щодо критичної ситуації із ремонтом доріг, депутати райради провели поіменне голосування. Відтак 20 із 30 присутніх депутатів визнали визнали роботу голови РДА Сергія Гайдая в цьому напрямку незадовільною.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 + nine =