Вовків та вовченят прихистили в еко-парку на Міжгірщині

Прихисток для вовків з’явився на Міжгірщині. В еко-парку «Долина вовків», що в селі Синевирська Поляна, за тваринами доглядають, їх годують та, якщо треба, лікують. Живуть тут кілька вовчих родин, є й маленькі вовченята. Зараз тут можна побачити сірих степових вовків, карпатських, чорних канадських та білих полярних. Умови, в яких тварин тримали раніше, залишали бажати кращого. Деяких навіть довелось відгодовувати.

На відміну від дорослих вовків, які живуть у вольєрах, вовченята гуляють, де заманеться. Їхню маму яких вбили браконьєри, коли їм був усього тиждень. Тепер вони грайливі та безтурботні, а їхнім життям нічого не загрожує.

У вольєр до вовків заходити категорично забороняється, однак власника еко-парку вони до себе підпускають. Юрій Тюх розповідає і про відданість цих тварин. Коли він годує дорослих вовків, самиця відразу починає їсти, а самець спершу несе їжу до вовченят, а потім вже їсть сам. В дикій природі вовки також завжди піклуються про своїх і ніколи не залишають їх напризволяще.

Хоч еко-парк відкрили зовсім нещодавно, побачити цих диких тварин охочих вже вистачає. Цілком можливо, хтось з цих тварин повернеться у дику природу, а хтось залишиться тут. Та, як обіцяє пан Юрій, незабаром еко-парк планує розширювати. Тож на прилеглих територіях вже зовсім скоро оселятьсяі інші дикі тварини, які знайдуть тут прихисток.

Вас може зацікавити

ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × five =